keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesäloma :3 !!

Moij :)

Sorry taas tauko kirjottelussa :D

Tänään alko sit kesäloma ja kymppi luokka tuli saateltua päätökseen. Keskiarvo nous ysiluokan 6.9:stä 8,2:teen.. Ihan kait sitä saa olla tyytyväinen. Ikävä meinaa opistolle tulla, ja viel kovempi ikävä niit tärkeit ihmisiä! Onneks kuitenkin about viikon päästä nään muutamaa niistä viikon ajan, kun meen viikoks opistolle :)
Mutta todistukseen palatakseni niin tässäpä on viel nuo numerot

Äikkä: 8
Ruotsi:7
Englanti:8
Fysiikka:8
Kemia: 8
Biologia: 8
Uskonto: 9
Historia: 7
Yh: 8
Liikunta: 10
Matikka: Hyväksytty
Maantieto: Hyväksytty
Valinnaiset: 
Taideopinnot: Hyväksytty
Kuvis: 8
Liikunta: 10
Muut:
Projekti: Hyväksytty
Asuminen ja kodinhoito: Hyväksytty
Linjavastaava: Hyväksytty
Opo: Hyväksytty
Työharjoittelu: Hyväksytty




Nuo on siis suoritettujen kurssien keskiarvon mukaan laitettuja. Todistuksen lisäks saatiin linjavastaavan tekemä sanallinen " arviointi " joka kuuluu näin:

Kristian Matilainen on opiskellut lukuvuonna 2013-2014 Portaanpään kristillisen opiston järjestämässä perusopetuksen lisäopetuksessa ( 10.luokka). Hänen henkilökohtaisen opinto-ohjelmansa tavoitteena on ollut lähinnä perusopetuksen päättöarvosanojen korottaminen, jatko-opintovalmiuksien parantaminen ja ammatinvalinnan selkiyttäminen.

Kristian Matilaisen opinto-ohjelmaan sisältyi neljä opintoviikkoa työharjoittelua, joista kaksi hän työskenteli Jussinpihan päiväkodissa Lapinlahdella. Siellä hänen työtehtäviään olivat lapsiryhmässä työskentely, lasten avustaminen perustilanteissa: leikissä, pukemisessa, ruokailussa, ryhmätilanteissa. Työharjoittelun ohjaajan mielestä Kristian toimi lapsilähtöisesti, hän osasi toimia lasten kanssa lasta kunnioittavasti ja tilanteen mukaan jämäkästi. Kristian sai kiitettävää palautetta ahkeruudestaan, käytöksestään sekä asennoitumisestaan työhön ja annettuihin työtehtäviin.

Toiset kaksi opintoviikkoa Kristian toimi Portaanpään asuntolaohjaajan apuna. Hän osallistui iltaohjelmien suunnitteluun, iltakiertoihin, mamu-projektiin, kioskitoimintaan, vieraiden majoitukseen ja kierrätykseen. Ohjaajan arvion mukaan Kristian on vastuuntuntoinen ja luotettava nuori mies, joka sopeutuu hyvin muuttuviin tilanteisiin. Hän antoi Kristianille kiitettävää palautetta ahkeruudesta, käytöksestä sekä asennoitumisesta työhön ja annettuihin työtehtäviin.

Kristian Matilainen on kiinnostunut turvallisuus- sekä sosiaali- ja terveysalan opinnoista ja ammateista. Ensisijainen tavoite on valmistua vartijaksi. Hyvä vaihtoehto olisi jatkaa opintoja lukiossa, jolloin Kristian saisi aikaa pohtia tulevaisuuttaan ja jatko-opintojaan. Lukion jälkeen hänellä olisi mahdollisuus hakea toteuttamaan pidemmän tähtäimen tavoitettaan eli poliisin opintoja.

Lapinlahdella 28.05.2014. 



Mutta niin.. kymppi on siis suoritettu ja nyt ootellaan sit ilmotusta jatkosta :)

Sit toinen muuttuva asia on se, että ollaan muuttamassa Tampereelle. Ollaan laitettu jo useampia asuntohakemuksia menemään. Enään on vaan epäselvää, saadaanko asunto, ja jos saadaan niin milloin ja mistä päin jne.
Tai no on vielä sekin epäselvää, mun pitää miettiä jatko-opiskeluja myös Tampereella ja ehtiä paikkoja jne jne.

Sit jo muuttunut asia on se, et äiti löys itelleen poikaystävän. Mun mielipide Antista on, että Antti on rento, tosi mukava, ja sen kaa on helppo tulla toimeen.. On se vähän pervo, mut niinhän me kaikki? eh? Antti nyt suunnilleen asuu meillä, vaikkei kirjoilla ookkaan :D Mutta minun mielestäni Antti on ehdottomasti  parempi, kun edellinen..

Kesälomalle ei juurikaan oo mitään ihmeempiä suunnitelmia, töitten lisäks. Kesäkuussa oon yhen vklpn vahtimassa elukoita kotona, kun äiti ja Antti lähtee serkkujen kaa laivalle.. En kyl vielkää tiiä millä vitun rahalla, mut ois nyt voinu mut ottaa mukaan.. :/

Tässäpä nyt oli varmaan kaikki.. Hyvää kesää kaikille ja niin edelleen :D

See ya <33


        
Jeni, Veera, Minä, Anni, Ansku, Matti ( Tiina), Minna ja Jame, päättäripäivänä kevätjuhlan jälkeen! :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään sun blogista ihan hirveesti ja oot tosi sulonen :3 Kirjotat kivalla tyylillä ja hienosti sait keskiarvos nostettuu :)!

    Ps. Ihanaa kesää :3

    VastaaPoista