lauantai 16. marraskuuta 2013

Viikonloppu :)


Moih :3

Viikonloppu ja taas tulin junalla kottiin :) Konnari vähä sähelsi, ku sanoin sille et junnu Kuopioon ni tää vaa oli et " No minä kerkesin tähän laittaa siilinjärvi, mut se ei sua varmaan haittaa." Pääsinpähän Kuopioon muutaman euron halvemmalla :)

Sit viime viikolla kävin yhe tutun kanssa pizzalla matiskilla ja kaupas rakkaan kanssa ja sitten vaan sähellettiin opistolla.. Sähellettin jopa nii ahkerasti et asuntolaohjaaja laitto kuvisluokan kiinni ja se aukee sit seuraavan kerran 24 pv.. XD

Huonekaveri lähti opistolta poies puoles viikkoo, ni sain olla loppuviikon yksin siel :)

Ens viikolla ois sit ne koulun " Kauhunaamiaiset " :D Kaveri tekee mulle sellaset jännät zombie jutut ja sit mul on sellaset jännät vaatteet ja kaikkee... Laittelen kuvaa jos saahaan otettua :3 .. Jotenki mul on sellane tunne, et oon kirjottanu tuos aiemmin? No mut anyway, kerroin uudellee :D

Sit ku meinas viime viikolla olla vähän tylsää, ni etin bvb:n laulun sanoja.. tuli tulostettua niitäki n. 50 kappalet.. Tosin muistan niistäki suurimman osan ulkoo, mut oli tylsää XD Sit tulostin jokusen Bullet For My Valentinen laulujen sanoja..

Mut nii.. Viikonloppu suunnitelmia ei ole. Eli kotona vaan koomaan kaikkee shaibaa ja sillee.. Mut ens viikolla sit ne naamiais sydeemit ja sit taas ens vklp kotii ja sillo vissii siskot lähtee viikolopuks poies.. :)

Mut täs kaikki täl erää.. Olkaa kiltisti ja sitä rataa :3


See ya <33

                            
                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti