tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!!

Moi :3

Nytpä rupee olemaan aattoilta paketissa. Oon syöny hitosti liikaa..
Sorry, mut ainakaan tässä postauksessa ei tuu kuvia, ku kaikki kuvat mitä otettii o systerin kamerassa, kamera systerin huoneessa ja systeri nukkumassa. Jos huomenna muistan ni pyyvän siirteleen jne.
Kuten aikasemmassa postauksessa taisin jo kertoo, ni joulu on mulle vähä vaikeet aikaa, ja nyt ku on sit tullu uusia asioita lisäks ni on viel vaikeempaa... Mut ku jaksaa vaa hymyillä ja näi, ni kukaa ei huomaa ja voi ite miettii rauhas ja en tiiä.. (kärsiä).. Mut en jaksa angstailla.

Lahjaks sain.. 4 laatikkoo karkkia ja suklaalevyn, uuve ohjaime, leffa- ja herkkulipu finnkinoo, jotai piirtely kynä juttuja ja paperia ( pääsee taas leikkii taiteellista ), öö.. Sit mustan hupparin johonka tykästyin, sukkia ja näit, öö.. kaks erillaist tollast paketti juttuu mis o deodoranttia ja jotai jajajaa öö, sit hiusjuttuja ja astiaa ja kaikkee :D

Huomenna lähetään sit leffaan kahtoon uusin hobitti, ja perjantaina ois tarkotus lähtee matkukseen. Ja en tiiä oliko si jtn suunnitelmia.

Nyt rupee tulee sellasta fiilistä, nuitte asioitte takii, et jos jatkan kirjottamista, ni ei tuu nättiä tekstiä.. älkää siis ihmetelkö jos jossai vaiheessa tulee taas jotai angsti postausta.. sry..

Kuten sanottu, päätän tän postauksen lyhyveen.. Anteekss...

See ya <33

1 kommentti: