keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Työt jatkuu.

Hei!

Nyt on täs vähän aikaa kirjotella ennen ku pitää sit taas lähtee töihin. Pitää maahanmuuttaja pojille pitää viimiset ohjaus tunnit tai mitä ne nyt onkaan. Sit huomenna ne lähtee pois, mikä sinänsä on harmi, et ku mun mielestä kummatkin on tosi mukavia, ovat oppineet hyvin suomea nii niit ymmärtää ja niitten kaa on mukava jutella. Mut kuitenki... Huomenna ne lähtee..

Eilis iltana kierroksella oli yks vähän rankka hetki, kun mentiin erään opiskelijan huonéeseen. Tän opiskelijan isä oli juuri kuollut, ja kun sit hänen kaa juteltiin tästä, nii mulle tuli kaikki ajatukset ukista ja muista mieleen ja pystyin vaa ajatteleen heitä.. Mut sit ku siitä lähettiin nii aika nopeesti ajatukset palas taas töihin ja ilta jatku normaalisti.

Sit mulla on ollu nyt perjantaista lähtien sillee, et on ollu tajuttoman vaikee hengittää ja välillä on koskenu päähän. Se hengitysvaikeus pahenee aina iltasin ja aamusin mut sit päivät menee ihan okei. Nikolle sanoin tästä viikonloppuna nii se vaa sano et on tupakkayskä. Mut vittu kun tääei oo yskää, se että yskin johtuu siitä, että kun en saa henkee. Jos tää ei tässä nyt rupee helpottaan nii kait ois pakko soitella lääkäriaikaa, mist en taas tykkää yhtään.

Mut juu... Töitä on taas ollu ihan kiitettävästi, ja suht pitkiä päiviäki.. Tyylillä vaikka tää mikä yleisin et alkaa 12:30 jatkuu 14:00 parin tunnin tauko, ja sit jatkuu 17:30 ja jatkuu 00:00 asti.. Tai sit ihan pisin oli 8:30- 00:00... XD Mut ihan hyvin oon pärjänny.. Tupakat kyl loppu jo maanantaina, et se vähä tuo vitutusta mut onneks on ollu typpejä jotka on sit heittäny, mukaanlukien yks näistä maahanmuuttaja pojista.. :D

Viel pitäs olla perjantaihi asti opistolla, nii alkasi hiihtoloma.. todenäkösesti töiden ansiosta nukun puolet siit lomasta mut who cares.. XD Tosin voi olla, et lähen aikasemmin kotiin tän hengitysvaikeusjutun takia, mut sen näkee sit..

Mut tässäpä nyt taas oli jotain.. Mulla olis jopa ollu uusia kuviakin, mutta koska kirjotan tätä opiston koneella ja kuvat on omalla koneella, niin laitan niitä sit seuraavaan postaukseen jonka luultavasti kirjotan viikonloppuna tai loman alussa :DD

See ya <33


                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti