sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Asioilla on tapana järjestyä.

Hei :)

Vihdoin alkaa asiat järjestyyn.. ainakin muuton osalta.. Ollaan saatu asunto, muuttoapua, muuttoauto jne. Tiistaina sit puolenpäivän aikaan alkaa muuttaminen ja uus elämä. Täs tä ero/muutto härdellin aikana on tullu myös huomattua se, ketkä oikeesti on tosiystäviä ja ketkä välittää. Auttaa sillon ku apua tarvii, eikä oota vastapalvelusta tai palkkaa.. Tekis niin mieli kuitenki jollain tapaa hyvittää apu jne. mut en keksi miten..

Mut kuitenki, muuttoasiat on nyt kunnossa ja hoidossa.. Avaimet haetaan tiistaina mut muuten kuitenki.

Sit ku laitoin sinne Securitakselle s.postia VAT-oppisopimuskoulutksesta (vat- vartijan ammattitutkinto ) nii sieltä ei oo kuulunu mitään sen jälkeen kun tuli viesti " Välitin viestinne Kuopion toimipisteeseen. " Viikon päästä kun meen opistolle, nii pitää varmaan ehtiä Kuopion toimipisteen osote ja sinne sit suorilla jos ei ala kuulua mitään.

LaPelle tuli pääsykoe kutsu alkuviikosta postissa. Pitää nyt kahtoo et käynkö niissä suorittamassa sen psykologin osuuden vai sit turvallisuusalan kokeissa vai erikseen.

Ainii, mut sit valittiin meiän luokan toiseks eustajaks oppilaskunnan hallitukseen vai mikä lie se nyt sit onkaan. Yhessäkään kokouksessa en oo viel ollu, ensimmäinen kokous ois ollu nyt tiistaina, mut ku meil on se muutto nii en pääse sinnekkään ::D

Se viel täst muutto jutusta, et torstaina oli vähän arveluttava päivä jne jne. Ku Nikolta oli tullu tappouhkauksia jne... Mietittiin sit et jos tilanne oikeesti kärjistyy niin otetaan poliisit tiistaina turvaamaan muutto. Kuitenki jätkä on 175 pitkä ja painaa reippaat 100kg nii jos se jonku lapsen päälle kävis, ni ei tarvii kauaa arpoo kuka jäis kakkoseks.. Torstai iltana sit vähä varauduttiin siihen et jos se tulee riehuun ja mutsin kaa tehtii pientä suunnitelmaa miten toimitaan, et pikkusiskot saadaan suojattua jos jotain tapahtuis.. Mut onneks mitään ei sit tapahtunu..

Mietin tässä sitä video juttua, et laittakaa mulle kysymyksiä, kommenteilla jne. niin vastailen niihin sitten videolla.. Jos niitä nyt sit tulee :) Yritän tuol webil saada kuvattua sen ku muuta ei oo :)

Mut tässäpä nyt oli taas jotain.. Anteeks nyt nää pidemmät tauot, mut on vähän kiirettä asioitten kanssa..

See ya <33

1 kommentti:

  1. Kyllä ne asiat siitä alkaa järjestyy!:) Onnee jo nyt uuteen kämppään c:

    VastaaPoista