lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pakkausta

Hei!

Anteeks nää tauot näissä kirjotuksissa, mut on niin paljon tekemistä jne jne. ettei vaan yksinkertaisesti oo aikaa kirjotella.. :o

Eilen taas tulin opistolta kotio ja viikonloppu meneekin nyt sit tavaroita pakatessa. Porukoilla tuo erotilanne vähän kärjisty ja nyt pitää sit melko nopeesti löytää uutta asuntoo. Oliks se, et toukokuun alussa pitää viimestään muuttaa, mut ei mun eikä äidinkää pää kestä asua täs nii kauaa.. Niko asuu täs kans iha normisti, äiti nukkuu siskojen kaa samassa huoneessa, ja kukaan ei puhu Nikolle. Se on yleensä päivät poissa ja tulee illalla. Eli yksinkertaisesti selitettynä meidän kannalta tää tilanne: Tässä talossa meillä on elämää herätyksestä ilta kaheksaan. Sen jälkee kaikki on omissa huoneissaan ja annetaan sen yhen olla.

Jos mulla ei ois ollu tavaroiden pakkaamista jne. niin en ois tullu tänä vklp kotio ollenkaan, vaan oisin ollu vklp opistolla. Mut huomenna lähen sit taas 15:43 junalla takas opistolle ja tuun keskiviikkona yhen junalla takas. Ku meillä alkaa torstaina pääsiäisloma ja tiistaina seuraavan kerran koulua.

Koe viikko menossa, ja tapani mukaan, en oo lukenu yhteenkään kokeeseen.. ja näitähän on taas kivasti... :D

Ke 9.4.2014             Maantieto 2 GE2
To 10.4.2014           Äidinkieli 4 AI4
Pe 11.4.2014           Englanti 4 EN 4
Ma 14.4.2014         Yhteiskuntaoppi YH
Ti 15.4.2014           Matematiikka MA
Ti 15.4.2014           Ruotsi
Ke 16.4.2014         Fysiikka 1 FY1

Ja sit kuukauden päästä samallalailla, mut muutamasta uudesta aineesta.. Mut ne onki sit viimiset kokeet :)

Viime viikolla laitoin Securitakselle sähköpostia oppisopimus paikasta, mut viellä ei oo kuulunu mitään. Samana päivänä lähetettiin toinen niistä tilaamistani paketeista takas valmistusvirheen takia, eikä siitäkään oo viel kuulunu mitään.

Tähän väliin ilmotus, et ne joilla on mun vanha numero, nii uuden voitte tulla kysymään facebookin chatissa. Liittymä meni kiinni porukoitten erosta johtuen, ja nyt on sit uus numero.

Ja sit taas palataan viime viikkoon.. Käytiin as.ohjaajan ja yhen opiskelijan kanssa harjottelemassa yks ilta hallintaotteita ja maahan vientiä liikkasalissa.. Helposti meni pari tuntia siinä kukaan ei oikeen ees tajunnu ajan kulkua :D

Mut tässäpä varmaan oli taas näitä tärkeempiä..

Facebook:https://www.facebook.com/christian.matilainen.1
Ask.fm: http://ask.fm/ChristianMatilainen
Twitter: https://twitter.com/crazypikachuu
Tumblr: http://chrisu97.tumblr.com/
s.posti: lappa_lapsytin@hotmail.com




See ya <33











                            





2 kommenttia: