perjantai 4. huhtikuuta 2014

Oppisopimusta ja opiskelua

Hei!

Just tulin taas kotio opistolta. Toisaalta iha jees, toisaalta ois voinu jäädä opistolle.

Oon täs miettiny viime päivien aikana, et voisin lähtee suorittaan turvallisuusalan oppisopimuksella. Kuitenkin opin paremmin kun saa itse tehdä jne. Toki siinä ois sit niitäkin päiviä/jaksoja kun pitäs olla koulunpenkillä, mut kuitenki. Ajattelin, et oon ens viikolla yhteyksissä Securitakselle ja kahtoo jos jostai muualtaki kysyis töitä. Sit mikä siinä on viel plussaa nii saa työkokemusta ja palkkaa :D

Sit toinen mitä oon ajatellu, nii on se et alottelis taas airsoft harrastusta. Viime sunnuntaina tein ase/varuste tilauksen ja maanantaina pitäs olla sit perillä :) Ois jotain tekemistä jne :)

Sit siitä vloggauksesta.. Teen jotain videoo heti kun saan vaan jonku kameran ja on aikaa.. vähän on jääny tän bloginki kirjottelu, ku ei oo ollu aikaa oikeen, mut kuitenki.. Heti kun mahdollista niin teen sen.

Sit oon jostai elokuusta asti juossu hammaslääkärillä, ku oli kaks juurihoitohammasta jne. nii kahe viikon päästä vihdoin viiminen kerta.. Pikkusenhan tuo on alkanu jo vituttaa mut onneks kohta ohi.. :D

Eilen pidettiin opistolla lentopallo turnaus. Musiikki huuti ja kaikki tais viihtyäkki :) Kolmella joukkueella pelattiin ja mun joukkue tuli toiseks.. Vähän jouduttiin joukkueen kesken improvisoimaan pelipaikkoja jne. kun kaikki ei ihan ollu mukana pelissä jne.

Sunnuntaina sit neljän junalla takas opistolle alottaan uutta viikkoa :)

See ya <33

4 kommenttia:

  1. Oli hyvä peli vitutuksesta huolimatta! Kiitoksia! :)

    VastaaPoista
  2. ehottomasti alat vloggaamaan! sun viimesimmät kirjotukset liittyy kaikki opistoon. taijat viihtyä siel?

    VastaaPoista