lauantai 18. tammikuuta 2014

Raha ei kasva puussa..

Hei :)

Eka viikko loman jälkee opistolla takana ja nyt taas vklp kotona. Huonekaveri vaihtuu ehkä huomenna tai sit alkuviikosta, ja nii.. Pitäs vaa opiskella.. Sit pitäs löytää työharjottelu paikka ens kuulle, eikä mitää tietoo minne menis, kesätyöpaikkaki pitäs löytää ja pitäs viel päättää minne menee kympin jälkeen..

Kaiken tän lisäks päässä pyörii tuhat muuta ajatusta joista yks on raha. Meiän perheen rahatilanne ei oo iha nii ku huippuluokkaa, faijapuoli käy töissä, mutsi on kotona, ja sit niitten pitäs maksaa mun opiskelua tuol opistolla, jatkot mulle ja siskolle joka lähtee nyt yläasteelta, maaliskuussa tuleva ikkunaremontti jonka hinnaks tulee 5000 euroo.. Ajokorttia pitäs kesällä ruveta ajamaan ja seki maksaa.. Ehkä mun ei pitäis ajatella nuit asioit.. et ne ois nii ku aikuisten asioita jne. mut pakosti se vaikuttaa ja laittaa ajattelee jne..

En tiiä.. Vaikee silleensä saaha nyt kirjotettua mitään järkevää, ku ajattelee nii monia asioita..

Jussi ei päässy tulee tänä viikonloppuna, mut ens perjantaina sen ois sit tarkotus tulla :3 <3 Vähä helpotusta munki elämään, ku pääsee rakkaan vierelle viikonlopuks. Mut sit taas, ku se lähtee 6 viikoks pohjoseen ja meil menee kuukaus pari ennen ku nähään taas.. :o

En tosiaan tiiä mitä mun pitäs täs vaihees ajatella.. Kusetusta kaikki..

See ya <33

2 kommenttia:

  1. Raha on vain rahaa, raha ei tuo onnea. eikä kannata ajatella liian pitkälle, saa vain pään pyörälle. Saan tukia 13,30e/kk ja ruoka maksaa vitusti liikaa, sit pitäs viel tulla kotiin aina viikonlopuks (dösä 9,4e) jostain ne rahat vain on revittävä. Ajokortti.. aivan sekin pitäisi, mutta minun porukat on suunnitellut senkin jo puolestani.. kohta en saa mitään tukia. JES. mut kaikki järjestyy, uskopois.

    VastaaPoista
  2. Kaikki järjestyy vielä! Täälläkin on yks joka stressaa rahamenoista, vaikka ei tarvisi. Mutta niinkuin kaikki sanoo, kaikki järjestyy :)

    VastaaPoista