tiistai 28. tammikuuta 2014

Messi day :O

Hei :)

Piti eilen jo tehä postausta, mut ei ollu oikee aikaa, ni tehää tää nyt :D

Tänää oli opistol joku messi päivä. Tää siis tarkotti sitä, että tänne tuli Siilinjärven ja Kuopion alueelta n. 45 opiskelijaa, joko peruskoulussa olevia tai peruskoulun jo suorittaneita, ja meidän piti sitten viettää niitten kanssa muutama tunti.
Eilen meidät jaettiinn kolmeen ryhmään 1,2,3. ja kerrottiin vähä aikataulua :D Sit tänään kun ne tyypit tuli, ni ne jaettiin 3 ryhmään ja jokainen näistä kymppiluokkalaisten ryhmistä sai yhen ryhmän, jonka kanssa sit ensiks kierrettiin kolme erillaista toimintapistettä, ja sit ruokailun jälkeen kierrätettiin niitä täs opiston alueella ja tutustutettiin paikkoihin.
Ei voi sanoo muuta, kun et oli melko koomasta porukkaa :D

No mut päiväst selvittii hengis, joten kaikki vissii hyvin :D

Lupailin niitä kuvia pistää tällä viikolla, niin laitan niitä joko perjantaina tai lauantaina kun oon kotona. On helpompi sillo :D

Oikeesti ette usko kui paljon voi stressata jatko-opiskelut ja tet paikka ja raha ja vittu kaikki, ( jotenki muuttu nyt tää luonne täs ) Ois pikkusen helpompaa, jos ei vittu tarviis elää köyhänä, tietäis mitä haluaa tehä, ois itsevarmuutta/luottoo/uskallusta lähtee kokeilee tai jotain.. En tiiä... Pieni avautuminen, nyt ku tuli taas asiat mielee..

No mut joo.. Ei mul oo muuta kirjotettavaa täl kertaa.. kuvia siis viikonloppuna :)

See ya <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti